Używamy plików cookies, w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowania serwisu do preferencji użytkownika. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie. Więcej informacji o plikach cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu.

Polityka prywatności


Administratorem pozyskanych od Państwa danych osobowych jest PHU PORTAL Wojciech Kadłubowski z siedzibą w Wysokiem Mazowieckiem , adres: Mystkowska 19, 18-200 Wysokie Mazowieckie, NIP: 7221465445, REGON: 200352750, właściciel serwisu www.zlece-poszukuje.pl
Dane zbierane podczas rejestracji:
Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego serwisu, będziesz musiał się zarejestrować. Podczas rejestracji poprosimy Cię o podanie swoich danych osobowych. Podanie danych osobowych, jest dobrowolne, ale  konieczne do świadczenia przez PHU PORTAL Wojciech Kadłubowski usług w ramach serwisu.
PHU PORTAL Wojciech Kadłubowski przetwarza Państwa dane osobowe niezbędne do nawiązania, świadczenia, zmiany lub rozwiązania umowy o świadczenie usług przez PHU PORTAL Wojciech Kadłubowski wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług, określonych niniejszej Polityce prywatności, zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną.
Dane osobowe Użytkownika przetwarzane są z zachowaniem zasad bezpieczeństwa wymaganych ustawą z dnia 27 kwietnia 2016 r. o ochronie danych osobowych.

Prawa użytkownika

1. Użytkownik posiada prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do bycia zapomnianym, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

2. Użytkownik ma prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, gdy uzna, iż przetwarzanie jego danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

Czas przetwarzania

Dane osobowe Użytkownika przetwarzane są zgodnie z art. 6 Rozporządzenia ust 1 pkt. b,c oraz f (w odniesieniu do niżej wymienionych punktów):
1. w przypadku współpracy w ramach abonamentu odpłatnego -w celu realizacji umowy lub zamówienia są przechowywane przez okres 6 lat od momentu, w którym zakończył się okres współpracy i zobowiązania wobec PHU PORTAL Wojciech Kadłubowski zostały spłacone, rozliczone lub przedawnione.
2. w przypadku korzystania z serwisu testowo, bądź z usług dodatkowych serwisu dane będą przechowywane przez okres 3 lat od ostatniej czynności na danych osobowych w celu marketingu produktów i usług PHU PORTAL Wojciech Kadłubowski własnych lub partnerów biznesowych.

Udostępnianie innym podmiotom

Pozyskane od Użytkownika dane osobowe będą mogły być w ramach ich przetwarzania udostępniane innym niż PHU PORTAL Wojciech Kadłubowski podmiotom, tj. podmiotom świadczącym usługi na rzecz PHU PORTAL Wojciech Kadłubowski np. współpracującym portalom ogłoszeniowym, dostawcom usług IT, audytorom, firmom windykacyjnym, doradcom, na podstawie umów o powierzenie przetwarzania danych osobowych oraz innym uprawnionym podmiotom, wyłącznie w zakresie określonym w przepisach prawa.
PHU PORTAL Wojciech Kadłubowski  ma prawo przekazać Państwa dane osobowe niezbędne do wykonania umowy na świadczenie usług do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej (Google, Facebook i in.). Facebook oraz Google przystąpiły do porozumienia w sprawie Tarczy Prywatności UE-USA, a zgodnie z decyzją Komisji Europejskiej z dnia 12 lipca 2016 r. IP/16/216 przekazywanie danych osobowych do podmiotów z siedzibą w Stanach Zjednoczonych, które przystąpiły do ww. porozumienia, zapewnia odpowiedni stopień ochrony danych osobowych, zgodnie z art. 45 RODO;
Państwa dane zgromadzone przez PHU PORTAL Wojciech Kadłubowski mogą być również przetwarzane w sposób zautomatyzowany oraz mogą być profilowane.

Bez pisemnej zgody PHU PORTAL Wojciech Kadłubowski, obowiązuje rygorystyczny zakaz kopiowania, przenoszenia, powielania, plagiatowania, publikowania lub rozpowszechniania wszystkich tekstów znajdujących się w serwisie www.zlece-poszukuje.pl a w szczególność ogłoszeń. Naruszenie tego zakazu może mieć poważne skutki cywilnoprawne i karnoprawne.


 

Newsletter

Chcesz być na bieżąco z naszą najnowszą ofertą? Wyślemy Ci newsletter raz w tygodniu całkowicie za darmo!

ZAREJESTRUJ SIĘ